Toets & Evaluatie

Tussentijdse toets
De cursist (leerling) legt op ongeveer 80 à 90% van de rijopleiding een tussentijdse toets af bij het CBR.
Een tussentijdse toets (ttt) is een nabootsing van het rijexamen, het doel is om na te gaan of het getrainde tijdens de rijlessen wordt behaald. Tevens is het een ideale voorbereiding voor het rijexamen en het bekend worden met de examencentra. (CBR) Vrijstelling & Feedback:  Een leuke en zeker geen onbelangrijke bijkomstigheid is, dat ook indien de zogenaamde bijzondere verrichtingen naar behoren worden uitgevoerd er een vrijstelling wordt verdiend voor het eerstvolgend praktijkexamen.
Door een feedback van het CBR krijgt de cursist inzicht in zijn/haar vorderingen, sterke en zwakke punten en weet de cursist in hoeverre hij/zij gereed is voor het rijexamen.

Evaluatie
Zoals meerdere evaluaties die tijdens de lessen en vorderingen voorkomen zal ook na de tussentijds toets de ervaring, beleving en de gereden route worden geëvalueerd. Indien nodig wordt er extra aandacht besteed aan de zwakke punten die zich eventueel voor deden tijdens de rit op de tussentijdse toets om zo de cursist (leerling) optimaal voor te bereiden voor het rijexamen.

Rijles Inplannen?

Neem contact met ons op via de email of telefoon!